Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Jovana Subotića 17
Novi Sad, Vojvodina,
Serbia

+381 21 424 144 +381604241440

Turistička agencija Novi Sad – Stephany World Travel

Turistička agencija Stephany World Travel vas vodi na najlepše destinacije sveta. Kliknite na dugme Destinacije u meniju i pronađite putovanje po svojoj meri. Rezervaciju možete izvršiti putem sajta na stranici Rezervacije popunjavanjem rezervacionog formulara, telefonskim pozivom ili dolaskom u jedno od naših predstavništava.

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u najlepšim i najinteresantnijim primorskim mestima, probajte specifične specijalitete poznatih svetskih kuhinja, upoznajte druge kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom i steknite nove prijatelje. Nezaboravna letovanja, romantični vikendi i zimovanja su samo mali deo od našeg širokog asortimana. Ono po čemu se naša agencija posebno ističe, je organizovanje putovanja na daleke i egzotične destinacije na kojima stiče fascinantan i neponovljiv doživljaj.

Poverite organizovanje Vašeg putovanje turističkoj agenciji iz Novog Sada, Stephany World Travel. Sigurnost i kvalitet usluga garantuju Vam 24 godine postojanja.

Blog

Stephany World Travel | Magazin | Pročitajte zanimljivosti iz celog sveta u Magazinu Stephany World Travel-a. Uz sve to dobićeš i dosta korisnih saveta koji će ti pomoći prilikom kako odabira putovanja tako i organizovanje istog
Od nalaženja jeftinih avio karti, do izbora dobrog smeštaja kao i odgovaraćujeg osiguranja do sadržaja na destinacija koje ne biste smeli da zaobiđete. Stay tuned!

Turska-mere za letovanje

Biljana

Kada kažemo Letovanje u Turskoj, jedne od prvih asocijacija su nam svakako: gostoprimljivost, toplo i čisto more, kultura i gastronomija… Pored toga, u ovom trenutku i ovoga leta, Turska je svrstana u BEZBEDNU TURISTIČKU DESTINACIJU.

Možda se pitate šta podrazumevamo pod terminom bezbedno, u ovom haotičnom vremenu, vremenu COVID-a 19 pandemije? To znači da je Turska destinaciju gde nesmetano možete uživati, bez potencijalnih zdravstvenih rizika. Dozvolite nam da Vam pojasnimo zašto:
- Turska je jedna od država koja od samog početka pandemija imala odgovarajuće mere i bespogovorno se pridržavala istih;
- U autobusu je neophodno nošenje zaštitnih maski, kao i prilikom pasoške kontrole putnika;
- Prilikom ulaska u državu, svakom putniku će biti izvršena brza provera telesne temperature;
- Svi hoteli u Turskoj poseduju poseban sertifikat i dozvolu Ministarstva zdravlja;
- U svakom hotelu po nalogu države, zabranjena je popuna svih kapaciteta;
- Prilikom ulaska u hotel, svakom putniku će biti izvršena brza provera telesne temperature, kao i dezinfenkcija;
- Iz zdravstveno-bezbednosnih razloga ishrana se sprovodi pod malo drugačijim pravilima serviranja (set menu);
- Svi muzeji, kulturno-istorijski spomenici i lokaliteti u gradovima su otvoreni za posetioce;

* Naravno, potrebno je da i da se gosti podržavaju zdravstveno-bezbednosnih pravila. *